Orion 1 (m) in 2024-2025 krijgt vorm

Door Michiel Kompier 22 februari 2024

De afgelopen weken hebben de nieuwe trainer, Ferdi Akankan, en de TC gesprekken gevoerd met de meeste van de huidige selectie-spelers van Orion 1. Tijd dus voor een update. 

De volgende spelers hebben toegezegd ook volgend jaar voor Orion uit te komen: Tijn Jellema, Mitchell Nguyen, Vince Alberts, Sam Huismans, Noud Jilesen, Dyami van Ralen, Jevrin Nunez, Mick Alberts, Sid Hermens, Alioune Ba, Jeroen van de Wetering, Roan Dollmann, Bo Routs, Sjoerd Freriks (14).

Stan Bruijsten (k) keert terug in de selectie. Uit de O19 komt Kenji Muni Bokatola de selectie versterken.

Van vierde divisionist Longa '30 komt over Rick Bosma. Rick (25) heeft een achtergrond bij De Graafschap, waar hij in de jeugdopleiding en in Jong De Graafschap uitkwam. Rick is een multi-inzetbare speler; hij kan op verschillende posities goed uit de voeten, als vleugelaanvaller en als middenvelder. Wij zijn blij met de komst van Rick en wensen hem een mooie tijd toe op Marienbosch!

Met enkele spelers zal nog een vervolggesprek gepland worden. En met een aantal spelers heeft het gesprek nog niet kunnen plaatsvinden, dat zal binnenkort gebeuren.

Eerder is duidelijk geworden dat middenvelder Max Cornelisse na dit seizoen vertrekken zal naar MASV. 

Als er meer nieuws is dan vermelden we dat op de website.