Orion 1 in 2022-2023

Door Michiel Kompier 28 februari 2022

De huidige competitie is nog niet halverwege, maar achter de schermen worden volop voorbereidingen getroffen voor het seizoen 2022-2023. Het heeft er alle schijn van dat Orion dan in de landelijke vierde divisie zal uitkomen.

De afgelopen weken hebben we (technisch manager en hoofdtrainer) gesprekken gevoerd met alle spelers uit de selectie. De uitkomsten van die gesprekken zijn positief.

Tot ons genoegen kan de technische commissie laten weten dat de volgende spelers ook volgend jaar de kleuren van Orion zullen verdedigen: Jevrin Nunez, Frenk Wouterse, Tijn Jellema, Sjoerd Freriks, Rene Willemse, Noud Jilesen, Vincent Alberts, Mick Alberts, Sam Huismans, Stan Bruijsten, Marco Loen, Marvin Thomasia, Jeroen van de Wetering, Isha Perquin, Tom Gerrits, Vince Stans.

Voor de geblesseerde Alex Kwieman houden we uiteraard een plaatsje vrij. Met enkele selectie-spelers vindt binnenkort nog een vervolggesprek plaats. Voor een enkele positie (doelman, vleugelaanvaller, rechtsbenige verdediger) orienteren we ons ook buiten Orion, we willen namelijk elke positie dubbel bezet hebben.

Uit het overzicht blijkt dat we, conform ons technisch beleidsplan, doorgaan op de ingeslagen weg: met voornamelijk jongens uit de eigen jeugdopleiding, aangevuld met een aantal gerichte versterkingen die vaak vele jaren blijven, uitkomen op een zo hoog mogelijk amateurniveau.