Orion 1 grotendeels intact in 2018-2019

Door Michiel Kompier 2 maart 2018

Het seizoen 2017-2018 is nog lang niet afgelopen maar bij Orion wordt al hard gewerkt aan de selectie voor volgend seizoen. Uitgangspunt is dat we talentvolle selectie die we nu hebben graag zoveel mogelijk bij elkaar willen houden, en daarnaast open staan voor enkele gerichte versterkingen. Inmiddels heeft de technische leiding gesproken met bijna alle selectie-spelers. Tijd om een tussenbalans te presenteren, en die tussenbalans is heel positief.

Inmiddels hebben namelijk de volgende spelers toegezegd ook volgend jaar weer graag voor Orion te willen uitkomen: Stan Bruijsten (k), Pim van Limbeek (k), Martijn Boers (k), Jeroen van de Wetering, Bart de Lange, Vince van Gelder, Dirk Hupperts, Rene Willems, Mitchel Nguyen, Jevrin Nunez,  Naud Bernards, Sander Tax, Vince Alberts, Alex Kwieman, Niels Weeink, Pim Boonstra, Taher Taher. Met een aantal andere spelers volgt nog een tweede gesprek.

Voorts zijn we blij met de aanstelling van Yannick Doring als keeperstrainer. Yannick, oud-keeper van Orion 1, is dit jaar de opvolger van Robbert Bitter.