Orion 1 clinic voor jeugdteams O12 & O13

Door Lars van den Broek 28 februari 2023

Orion 1 staat bekend om het grote aantal spelers die zelf in de jeugdafdeling van Orion hebben rondgelopen. Keeper Stan, rechtsback Jeroen, onze nummer 10 Vince of natuurlijk onze aanvoerder Marco, allen speelden zij in een Orion jeugdteam. Orion 1 doet graag wat terug voor de jeugd. Daarom wordt aan alle kinderen van de JO12 en de JO13 de mogelijkheid geboden, deel te nemen aan de clinic van Orion 1. Een afwerk oefening van all time Orion topscorer, onze spits Noud Jilesen? Een lange pass kunnen geven zoals Marco Loen? De klassieke schaarbeweging van Sam Huismans onder de knie krijgen? Leren verdedigen zoals Jevrin dat kan, of koppen zoals onze boomlange Tijn Jellema? Wil jij hier graag aan deelnemen? Meld je dan snel aan voor de clinic van Orion 1, op zondag 12 maart 2023 van 9u00 tot 10u30!

Er zal na afloop een AA'tje klaar staan en natuurlijk is er om 14u00 de thuiswedstrijd van Orion 1 tegen Halsteren, waar Orion 1 hoopt op jullie steun!

Hoe kun jij deelnemen: Via de leider van jouw team is de link naar het aanmeldformulier te verkrijgen. Vul dit formulier alsjeblieft in voor vrijdag 10 maart 12u00, zodat de training goed kan worden voorbereid.