Orion 1 2018 - 2019

Door Michiel Kompier 17 juni 2018

Het seizoen zit erop en inmiddels is ook de overschrijvingstermijn verstreken. We zijn er niet in geslaagd om te promoveren, na de winter hebben we het niet goed genoeg gedaan. Deze maand evalueren we het seizoen. Deze maand zijn ook de laatste stappen gezet om een selectie samen te stellen die volgend jaar weer om de prijzen kan strijden. We denken dat we daar goed in geslaagd zijn, we zijn blij met deze selectie. Het doet ons dan ook plezier de groep hieronder aan de Orion-supporters voor te stellen:

Stan Bruijsten, Pim van Limbeek, Michiel Kok (keeper, komt over van Gendringen), Jeroen van de Wetering, Vince van Gelder, Mitchell Nguyen, Rene Willems, Jevrin Nunez, Naul Bernards, Sander Tax, Vince Alberts, Alex Kwieman, Niels Weeink, Taher Taher, Davy van Duinen, Marvin Thomasia, Benjamin Goovaart, Dirk Hupperts, Mick Alberts, Tim van den Hurk (Millingen), Luuk Langeveld, Noek Beers (beiden Treffers zat.), Vince Stans (Achilles 29), Robin Rafael (NEC bvo), DavidMcLaughlin (Quick 1888, sluit pas in januari 2019 aan).

Langdurig geblesseerd zijn: Vincent Pessanha, Roel van Lavieren

Niet terug keren: Luuk Akkers, Coen Hoffs (beiden gestopt), Martijn Boers (Treffers zat.), Eric Bruijsten (Brakkenstein), Jeroen Bardoel (Vianen Vooruit), Bart de Lange (Union), Idi Duraku (NEC amateurs), Fabian Kleemans (Orion 2) en Pim Boonstra (VS). Van deze spelers is bij de afsluitende barbecue afscheid genomen, we wensen ze heel veel succes in hun nieuwe omgeving.

Op woensdag 27 juni is de traditionele kennismakingsbijeenkomst en daarna is het vakantie. 

De eerste training is op zondag 12 augustus, om 11 uur.

Voor nu bedanken we de supporters die het eerste eftal dit jaar thuis en uit zo goed ondersteund hebben. We hopen dat dat ook in het nieuwe seizoen weer het geval zal zijn!