Onze nieuwe terreinbeheerder: Lesley Room

Door Peter Akkers 17 mei 2021

Hij loopt al een aantal weken mee op woensdagavond en donderdagmiddag. Onze nieuwe terreinbeheerder Lesley Room. Lesley, een vrolijke, fitte, bijna 70-er, is via zwager Jos Derkse bij Orion terecht gekomen. Zijn roots liggen op Curaçao maar hij woont al sinds 1975 in Nederland. Lesley is getrouwd met Ineke, is vader van dochter Christy en zoon Eloy en opa van twee kleindochters.

Lesley is geen stilzitter en een gezellige prater die je graag uitlegt waarom zoon Eloy niet via NEC maar via Vitesse zijn weg in het betaalde voetbal vond. Eloy keept momenteel bij Columbus Crew, Ohio, de huidige kampioen van de USA. Hij is ook keeper van het nationale elftal van Curaçao. Lesley volgt de verrichtingen van zijn zoon via de televisie of internet maar hij hoopt dit jaar nog naar de Verenigde Staten af te kunnen reizen.

Wij zijn uiteraard erg blij met de komst van Lesley, maar de bezetting van het terreinbeheer is mede door het wegvallen van pechvogel Theo van den Broek nog steeds aan de krappe kant. Vandaar dat wij nog op zoek zijn naar mensen die in de namiddag of avond onder meer de uitgifte van de materialen voor hun rekening willen nemen. Daarnaast zijn we ook op zoek naar mensen die zaken met betrekking tot het beheer en het onderhoud van onze accommodatie willen regelen. Helemaal voor niets hoef je het niet te doen, er staat een (vrijwilligers)vergoeding tegenover.

Wil je meer weten, heb je interesse of ken je mensen die dit willen doen? Neem dan contact op met Peter Akkers (peterakkers@gmail.com).