Oktoberfest voor en door Orion

Door Feestcommissie 9 november 2023

Update 9-11: Er is vrijdagavond 10 november tot 20.30 uur nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar aan de kassa!

­čŹ║Het eerste feest in onze tent: SUPER TOLL! ­čŹ║ 

Vrijdag 10 november (ja, november!) is het zover: het Orion Oktoberfest in de tent! Daar zie je jezelf al staan: strak in de lederhosen of in een Tiroler outfit en een bierpul in de hand. De schlagermuziek zal verzorgd worden door de DJ en de enige echte Bennie Solo komt optreden! 

Natuurlijk staat ook Sylvia met haar team weer klaar om de pullen bier en flugels over de toonbank te laten vliegen! Om onze club te steunen, zal er ook de mogelijkheid zijn om geld te doneren aan de vereniging. Behalve de enorme dankbaarheid, betekent een donatie ook dat je kans maakt op mooie prijzen deze avond! Per donatie van (minimaal) €10 komt jouw naam één keer in de pot voor de loting van de prijzen. 

De entree voor het feest bedraagt €10. Een kaartje is te koop aan de bar in onze tent, op donderdagavond of in het weekend. Helaas heeft de tent een maximaal aantal gasten, dus weer er snel bij, want VOL=VOL! De deuren gaan om 19.30 open en om 01.00 zal de tent sluiten.

De volledige opbrengst van het Orion Oktoberfest zal ten goede komen aan de vereniging en de herbouw van ons clubhuis. De brand heeft veel verwoest, maar samen kunnen we er misschien nog wel iets mooiers voor terugzetten! Wij gaan er alles aan doen om er een knalfeest van te maken, hopelijk ben jij daar ook bij!

Dus…. trek je mooiste lederhosen of tiroler outfit aan en dan zien wij jou 10 november in de feesttent!

Feestelijke groet, 

Zaterdag 35+1, Heren 1 en Vrouwen 1