Oktoberfest Orion groot succes!

Door Lars van den Broek 13 november 2023

Afgelopen vrijdag was het zover, het eerste Orion feest in de tent: Oktoberfest 2023! Met ongeveer 130 aanwezige, waarvan een overgroot deel in Duitse klederdracht, werd het een top avond. Bennie Solo wist een mooie act neer te zetten en was daarna ook nog actief als veilingmeester (waarvoor dank)!

De kantine tent was mooi aangekleed en voelde echt aan als een Oktoberfest, met de bijbehorende pullen bier en de klassieke schlagers. De Orion leden toonden zich van hun beste kant, met een prachtig donatiebedrag van €1.000 (vanuit de lootjes) en een ouderwetse bar omzet. 

Al met al een fantastische avond, die smaakt naar meer voor volgend jaar, wanneer we naar alle verwachting nog steeds in deze tent zitten. Zet alvast in uw agenda, het volgende Orion festijn in de tent: Orion kerstbingo op zaterdag 16 december 2023!

Orion wil alle organisatoren bedanken, met speciale vermelding voor Orion 35+, Orion heren & vrouwen 1! Het heeft ze gelukkig ook niks gekost, waar beide elftallen zondag de drie punten in eigen huis wisten te houden!