Nieuwjaar en ALV 2024

Door Tom Smit 21 november 2023

We naderen weer het einde van dit jaar, dus komt de vraag; " wanneer is de nieuwjaarsreceptie en is er dit jaar nog een ALV of wordt dat januari 2024? Om aan die onzekerheid een einde te maken, de Nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zondag 7 januari om 16 uur in onze tent naast het clubhuis.

We hopen weer veel senioren en junioren en hun ouders te mogen verwelkomen! Het was me immers het jaartje wel...2023 zullen we niet gauw vergeten. De brand op 20 mei van dit jaar overschaduwt eigenlijk alles. En de kortsluiting door het druipende regenwater in de meterkast op 28 juli zullen we ook niet gauw vergeten. De kleedkamers en de veldverlichting lagen er toen ook uit..

Maar we hebben daarna een meer dan geweldige krachtsinspanning laten zien met het herstel van de kleedkamer verlichting en douches, van de afzuiginstallatie en met het opbouwen en inrichten van onze onvolprezen tent. Via het Brand Bulletin (geredigeerd en geschreven door Tijs Tummers) bent u regelmatig op de hoogte gehouden van een en ander.

Nog steeds hebben we geen flauw idee wat onze verzeraar Nationale Nederlanden zal uitkeren aan schadevergoeding. We hopen en verwachten daar in januari 2024 meer over te kunnen vertellen tijdens onze ALV. Die ALV willen we houden op vrijdag 19 januari om 20 uur in onze tent. Natuurlijk ontvangt u daar meer informatie over, maar u kunt de datum nu al vastleggen in uw agenda.

Eerst is er natuurlijk nog de Kerstbingo op zaterdag 16 december 2023. De Bingomasters staan al klaar en DJ Jeffrey smeert z'n keel en installatie al.

Ik wens iedereen nu alvast een hele fijne Sinterklaas en daarna een heel mooie en gezellige december maand ! 

Tot ziens op onze velden en in de Tent!

Tom Smit, Voorzitter