Lob van de Maand?

Door Tijs Tummers, voorzitter 2 december 2015

Drie dagen nadat Oscar Peters zijn trofee voor het Doelpunt van de Maand Oktober in ontvangst nam zijn we alweer toe aan de verkiezing voor de maand november.

November leek wel de maand van de lob, want maar liefst drie kandidaten (Floris Kunst, Stijn Bonte en Teun de Witte) kozen voor een bekeken boogbal over de doelman.

Zo niet Nick Sarmadi. Ook Nick keek goed waar de keeper stond, maar besloot vervolgens als een genadeloze spits tot een strakke knal in de verre hoek. Oktober-winnaar Oscar zorgde hier dit keer voor de assist.

Mooi ingestudeerd was de hoekschop van onze A1, kordaat en hard ingekopt door de dit seizoen zo trefzekere spits Erik Bruijsten.

U bent meer van de inschuivende libero’s? Ook die hebben we in de aanbieding.

Kijk maar eens hoe C1-speelster Julie Harts - voor de gelegenheid gastspeler bij Vrouwen 1 - met de bal aan de voet opstoomt naar het middenveld, een 1-2 aangaat met spits Anabelen, de bal vervolgens met links terugontvangt om tenslotte geplaatst met rechts af te ronden: een prachtgoal!

Geen gemakkelijke opgave dus, maar toch wilde ik u weer vragen om hier uw mooiste doelpunt van de maand november te kiezen.

Voorzitter Tijs Tummers blogt wekelijks over wat hem opvalt bij Orion