Kerstbingo groot succes!

Door Freek Zegger 19 december 2022

Eindelijk, na 3 jaar afwezigheid was ie er afgelopen zaterdag weer, de befaamde Orion Kerstbingo. Wij als organisatie hadden vooraf een beetje angst of hiervoor nog genoeg animo zou zijn, maar rond 18.30 was deze angst al helemaal weg. De kantine was op dit tijdstip al voor de helft gevuld en rond 19.00 waren de meeste plekken wel bezet.

En aan de goed gevulde prijzentafel was te zien dat de Kerstbingo ook nog steeds onder de sponsoren leeft. Het is te veel om op te noemen maar een aantal items willen wij er toch even uitlichten:

  1. Een halve inboedel aangeboden door Vissers Meubelen
  2. Een enorme hoeveelheid waarde bonnen van ’t Paleis, al jarenlang een vaste sponsor
  3. Diverse pretpakketten van Kolmeijer Makelaars, deze zorgden voor veel hilariteit in de zaal
  4. Voor het eerst een heuse voetbalreis naar Engeland, aangeboden door de 4 hoofdsponsoren van Orion
  5. En natuurlijk de traditionele hoofdprijs, een rijlespakket twv € 1.000 aangeboden door Rijschool Correct

Onder de bezielende leiding van Bingomaster Herwin werden in rap tempo de bingo getallen de zaal in geslingerd. Naast de vele prijzen was er dit jaar ook het rad van fortuin waarmee ook leuke prijzen te winnen waren. Maar bij het rad had je ook de kans een liedje te moeten zingen. Een aantal hadden de pech dit te moeten doen waarbij de rap van Bobbi toch wel genoemd mag worden.

Rond 23.30 was het laatste nummer getrokken en het was mooi  om te zien dat binnen enkele minuten door alle aanwezigen de bingozaal werd omgetoverd tot een feestzaal. Hier barste een typisch Orion feest los waarbij ik zelfs een echte leeuw op de dansvloer meende te zien. Fijn om te zien dat een grote club als Orion ook klein kan zijn.

Als organisatie willen wij alle sponsoren heel erg bedanken voor deze fantastische avond en wij hopen volgend jaar weer van jullie steun gebruik te kunnen maken. Verder ook nog een speciaal bedankje voor het barpersoneel, zij hebben deze avond super werk verricht.

Alvast fijne kerstdagen en tot volgend jaar!