In memoriam Annelies Peters-Hoogstraten

Door Tijs Tummers, voorzitter 8 februari 2019

Ons bereikte het droeve bericht dat afgelopen maandag Annelies Peters-Hoogstraten in haar woonplaats Wijchen op 70-jarige leeftijd is overleden.

Het is nog maar kort geleden, in juni 2018, dat wij afscheid namen van haar man Fred Peters, lid van verdienste van Orion.

Annelies was een veel en graag geziene gast in het clubhuis van Orion. Zij was, anders dan Fred, niet van het voetbal, maar voor sfeerverhogende activiteiten binnen onze vereniging was zij altijd te vinden.

Zo was Annelies onder meer actief in de carnavalsvereniging van Orion die in de jaren tachtig een bloeiend bestaan leidde, en was zij tot voor kort samen met Fred jaarlijks verantwoordelijk voor de feestelijke aankleding van het clubhuis rond de kerstdagen en nieuwjaar.

A.s. zaterdag 9 februari om 09.30 uur vindt de crematieplechtigheid plaats in Waalstede, Staddijk 125 in Nijmegen.

Wij wensen de familie heel veel sterke toe met het verlies van Annelies.