Hulp bij handhaving gezocht

Door Het bestuur 19 maart 2020

Helaas gebruiken jongeren ons terrein de laatste dagen regelmatig om te voetballen, rond te hangen en rotzooi achter te laten. Dat is uiteraard niet de bedoeling, want ons sportpark is niet voor niets gesloten! Wie kan helpen met de handhaving van het toegangsverbod?

Politie en gemeente hebben er hun handen vol aan: op veel sportvelden, parken en openbare plekken in Nijmegen komen kinderen en jongeren samen om te sporten of te ‘hangen’. Ze laten vervolgens veel troep achter of maken dingen stuk. Los van het feit dat het samenkomen van groepen mensen in deze periode een groot gevaar is, zitten we niet op deze overlast te wachten.

Om de politie en gemeente te ondersteunen bij de handhaving van het toegangsverbod zoeken we enkele vrijwilligers die in tweetallen met enige regelmaat bij Orion een controleronde willen maken en eventueel aanwezige jongeren kunnen wegsturen. Wil en kan je hierbij helpen? Meld je dan per mail bij Harrie Van Ooijen via hjmvanooijen@gmail.com. Alvast bedankt voor jullie hulp!

Dugout