Extra trainingen Voetbalschool Numaga

Door Numaga 21 december 2020

Beste voetballiefhebber,

Corona heeft het land in haar greep, sinds deze week zitten we in lockdown en zijn er heel veel dingen die niet meer kunnen en mogen. Het is dan ook belangrijk om op zoek te gaan naar wat wel kan en mag. In zijn persconferentie had premier Rutte het er over dat er vanuit de gemeente subsidie is vrij gemaakt om jongeren, zeker in deze tijd activiteiten en afleiding te bieden. Bewegen is goed, al helemaal in deze tijd. Hierom is er besloten om de subsidie deels te gebruiken voor een sportaanbod. Wij (Voetbalschool Numaga) zijn door de gemeente benaderd om een deel van dit sportaanbod te verzorgen. In de kerstvakantie zullen wij dan ook gratis 4 voetbaltraining aanbieden, op het terrein van SV-Orion (Nijmeegsebaan 143). Ben jij tussen de 12 en 17 jaar en heb je ook zo’n behoefte aan contact en beweging, meldt je dan nu aan voor deze trainingen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar voetbalschoolnumaga@gmail.com en vermeldt hierin je naam en leeftijd.

De trainingen zullen plaatsvinden op maandag 21 & 28 en woensdag 23 & 30 december, van 16.00 – 17.30. Wil je liever maar één of twee keer meedoen? Dat is helemaal geen probleem, je kunt je ook voor een specifieke training inschrijven.

Wij hopen jullie snel te begroeten op het complex van SV-Orion!

Wij wensen iedereen, ondanks alle beperkingen prettige feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar, hopelijk een jaar waarin we corona achter ons kunnen laten.

Met sportieve groeten,

Voetbalschool Numaga