Doelpunt van de (winter)maand

Door Tijs Tummers 8 april 2018

Lekkere temperaturen dit weekend, maar wat was de winter lang!

Zó lang, dat we de doelpunten van al die koude maanden maar bij elkaar hebben geschoven en deze week eenmalig gaan kiezen voor het Doelpunt van de Wintermaand!

Bij doelpunt 1 zien we Jonathan van O15-2 perfect in balans en mooi schuin hangend de bal naar de bovenhoek knallen.

Bij doelpunt 2 vliegt Filippo onbevreesd in een vol strafschopgebied door de lucht met het hoofd naar voren om de bal als een Bep Bakhuijs 2.0 tegen de touwen te koppen.

Marit slalomt bij doelpunt 3 soepel langs een paar Quickkers om de bal vervolgens hard maar beheerst in de benedenhoek te knallen.

‘Qatar uit, altijd lastig’ las ik ergens op Orion-twitter dit weekend, maar Jeromy maakt het niks uit: kunstgras, natuurgras of voormalig natuurgras, als hij eenmaal het doel in het vizier heeft haal je ‘m niet meer in. Zie doelpunt 4!

En bij JO12-2 kijken ze vast veel naar topvoetbal en weten ze hoe belangrijk het ‘omschakelmoment’ is. Want kijk eens naar doelpunt 5, hoe snel ze er uit komen na een corner van de tegenstander! Schitterende assist langs de zijlijn en sterke run van Vince!

Janneke, de winnaar van vorige maand, is er ook weer bij met deze spectaculaire goal numero 6: stuiterende bal aannemen met een tegenstander in de rug en dan uit de draai de bal in de bovenhoek knallen!

Maak uw keuze deze week want a.s. zondag, in de rust van Orion 1 – Spero 1, maken we de winnaar al bekend. Succes!