Doelpunt van de Maand

Door Tijs Tummers, voorzitter 15 september 2015

Zo, zo wat een zondag in Tubbergen!

Eerst het tweede elftal dat in blessuretijd de overwinning veiligstelde via een prachtig doelpunt van de op het Orion-nest teruggekeerde Benjamin Goovaart.

En toen het eerste elftal, dat ook bij TVC ’28 op bezoek moest.

Vlak voor tijd stond het nog 1-1 toen we op een meter of dertig van het doel een vrije trap kr…

Maar ach, wat zal ik u vertellen: u behoort natuurlijk tot de 10.109 (!) bereikte personen die op Orion-Facebook allang gezien hebben wat er daarna gebeurde…

Twee fraaie goals hebben we dus al voor de verkiezing van het Doelpunt van de Maand.

Want daar gaan we dit seizoen natuurlijk gewoon mee door.

We hebben deze maand september nog twee speeldagen te gaan waarop  u uw fraaie Orion-goals kunt vastleggen en insturen naar doelpuntvandemaand@sv-orion.nl

Maar eerst hebben we nog het doelpunt van de Maand Mei, waarvoor de stemming allang gesloten is, maar waarvan we de uitslag nog steeds bekend moeten maken.

Dat gebeurt a.s. zondag in de rust van SV Orion 1 – Bemmel 1, weer zo’n mooie streekderby waarvoor u natuurlijk van harte bent uitgenodigd.