Doelpunt van de Maand september/oktober

Door Tijs Tummers 12 november 2018
De competitie begon dit seizoen pas in de laatste week van september, vandaar dat we voor het Doelpunt van de Maand de twee maanden september en oktober hebben samengevoegd.

Zes fraaie goals, gelijk verdeeld over onze jongens en onze meiden.

We beginnen met een fraai staaltje one-touch-voetbal van onze JO9-1, in stijl afgerond door David Conacer.

Voor het nemen van haar vrije trap steekt Madeleine Urlings van MO15-1 voor iedereen zichtbaar haar haar hand op. Wat wil ze haar medespelers daarmee duidelijk maken? Dat ze dit klusje zelf wel even opknapt! Want ze trapt de bal vervolgens rechtstreeks met akelige precisie onder de lat in de goal!

Jip Besselink, tegenwoordig JO14-2, hebben we de afgelopen jaren in deze rubriek leren kennen als een uitgekookte goaltjesdief, en de manier waarop hij hier de doelman verschalkt en met een fraaie lob kansloos laat, verraadt weer zijn neusje voor de goal.

Als een tennisspeelster maakt Imme Armbrust van MO19-2 van de nood een deugd, door ‘om haar backhand heen te lopen’ (lees: haar linkerbeen) en de bal met haar sterke rechterbeen buiten het bereik van de keepster in de verre kruising te scheppen.

We besluiten met twee doelpunten van onze vlaggeschepen (H1 en VR1), die overigens bij winst a.s. zondag beide de eerste periode kunnen winnen!

Noek Beers voelt zich vanaf het eerste moment thuis bij zijn nieuwe club, waarvoor hij in zijn vroege jeugd ook al speelde. Dat is te zien aan zijn goal numero 5. Even aannemen en dan zo snel mogelijk aanleggen voor een geweldige knal; de keeper van Quick ziet ‘m wel aankomen maar krijgt gewoon geen tijd om te reageren!

Technisch knap is ook het doelpunt van Julie Harts die de bal in de loop meeneemt en ondanks de aanwezigheid van een aantal verdedigers de bal snel en geplaatst onder de lat weet te schieten.


Maak hier uw keuze. Veel succes!