Doelpunt van de Maand: September

Door Tijs Tummers, voorzitter 1 oktober 2014

Het is alweer oktober. De eerste competitiemaand ligt achter ons.

Ik heb ze niet geteld maar met 77 teams actief op het veld moeten er in de maand september toch al snel een paar honderd Orion-doelpunten gescoord zijn.

De intikkertjes zijn over een paar weken misschien weer vergeten. De golazo’s zullen blijven hangen en in de herinnering van de maker wellicht met het jaar mooier worden.

Maar steeds meer goals ook worden voor de eeuwigheid vastgelegd door camera’s langs de zijlijn. Soms voor educatieve doeleinden (“kijk, hier had je buitenom kunnen komen”), andere uitsluitend voor het familiearchief.

Uit het beschikbare aanbod zullen we iedere maand een selectie maken van de mooiste goals die in aanmerking komen voor de titel “SV Orion Doelpunt van de Maand”.

En wie bepaalt uiteindelijk welke de mooiste wordt? Jullie zelf natuurlijk!

We beginnen met 6 beauty’s uit de maand september.

We zien een solo, een uitgekiende lob, twee bekeken vrije trappen, en twee – geheel volgens de Orion-filosofie - fraai van achteruit opgezette aanvallen.

Mooi om te zien dat één zo’n fraaie aanval op de mat gelegd wordt door ons eerste elftal, en ééntje door onze E4. Zo blijkt maar weer: jong geleerd is oud gedaan…

Bekijk hier de zes doelpunten en kies jouw mooiste.

Aanstaande zaterdag beginnen we uiteraard aan de nieuwe maand. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Fraaie goals kunnen worden gestuurd naar doelpuntvandemaand@sv-orion.nl.

Dat het net maar vaak moge bollen!

Voorzitter Tijs Tummers blogt wekelijks over wat hem opvalt bij Orion