Doelpunt van de Maand November

Door Tijs Tummers 6 december 2018
We hebben het ene Doelpunt van de Maand nog niet uitgereikt – door onze nieuwe presentator Lars van den Broek! – of de volgende staat alweer voor de deur.

En niet dat we het er om doen, maar ook in november zijn de zes mooiste Orion-goals weer keurig verdeeld over de jongens en meiden.

Zie de messcherpe counter van JO13-1, afgerond door Tijn Roos, die zijn lange sprint nog even voortzet richting zijn vader om dit mooie moment met hem te delen!

Geniet daarna van de fraaie, bijna achteloze traptechniek van Tobias Dankbaar van JO13-2 die met grote vanzelfsprekendheid een hoekschop direct in de verre hoek krult.

En dan volgt een heerlijke Messi-achtige dribble met dito afwerking van Leanne van der Flier van JO11-2, die de gehele Blauw-Wit-verdediging op een hoop speelt en schitterend afrondt.

Nummer vier is van Floor van der Wielen van MO19-1, die eerst een tegenstander poort en daarna met een verscholen buitenkantje de keepster verrast: een heel uitgekookt doelpunt!

Een knap staaltje coordinatie is goal nummer 5 van Maks Sitek van JO11-1. Als een Epke Zonderland aan de rekstok – maar dan met bal! – maakt hij een soort dubbele Rittberger om met een omhaal te kunnen profiteren van het uitlopen van de doelman, die hier natuurlijk niet op gerekend had!

De laatste goal van Janneke Bexkens van MO19-1 werd zelfs opgepikt door de landelijke Facebookpagina ‘Voetbal’ als kandidaat voor Doelpunt van de Week. Het is ook een hele mooie, ook omdat het de winnende was vlak voor tijd.

Wat een prachtige serie wondergoals weer, blijf ze ook in december weer insturen!

Kies hier je favoriet van november.