Doelpunt van de maand november

Door Tijs Tummers, voorzitter 12 december 2017

Na dit voetballoze weekend zijn we wel weer toe aan wat fraaie doelpunten.

Goeie timing dus dat Roeland van Gent vandaag weer zijn zes mooiste van de maand heeft klaarstaan.

We beginnen met een geweldige run van Alioune Ba. Kijk hoe de Union-verdediger zeker is de bal te kunnen spelen, maar daar tikt Alioune hem met de uitgerekte teen nog net voor hem weg om vervolgens met een fraaie boog in de verre hoek te scoren.

Kijk vervolgens naar de populaire aanwinst van ons eerste, Idi Duraku, die van links naar binnen sluipt en de keeper van AZC met een schitterende bekeken bal in de kruising verrast. We hopen dat Idi weer snel van zijn enkelblessure hersteld is!

Dan een fraaie combinatie van O15-1. Aanval onderschept, diepte gezocht richting spits, die kaatst op de ‘eronder-gekomen’ middenvelder, die diep geeft op de reeds gestarte buitenspeler Lotte Baakman. Die daarna de meegelopen rechtsbuiten niet nodig heeft en zelf beheerst afrondt: een aanval uit het boekje!

Vervolgens een fraaie knal van afstand van Janneke Bexkens, die in deze actie balafpakker en schutter in-één-is: de keeper valt als een aangeslagen boxer knock-out in de touwen.

Nummer 5 is een subtiel ‘lepeltje’ van Daan Serree, die zonder deze rubriek nooit de duisternis van Veld 2 ontstegen zou zijn, maar nu terecht in de spotlights komt te staan!

En tenslotte komen we een oude bekende tegen, want voor de tweede maand op rij sluit Berdi Karaer de reeks af met een artistiek hoogstandje. Laat u niet bedriegen door het superieur gemak waarmee Berdi ook deze keer weer de bal achter de keeper legt!

Aanstaande zondag maken we de winnaar van oktober bekend, maar vanaf nu is de verkiezing voor november geopend. Succes!