Doelpunt van de maand april

Door Tijs Tummers, voorzitter 7 mei 2018

Prachtige doelpunten werden er door SV Orion gescoord in de maand april, Leuk is ook dat bij de mooiste zes goals een aantal teams voorbij komen die we niet vaak eerder aan het werk zagen.

Jip Besselink van JO13-2 kennen we wel. Een originele speler met een neusje voor het doel. Kijk eens hoe snel hij gezien heeft dat het keeper ver voor zijn doel staat en hoe hij vanuit de loop in één keer van grote afstand uithaalt. Een golazo!

Let ook op Pieter Hoogerbrugge, onze eigen Robin van Persie, ook volgend jaar nog in actie op de Nederlandse velden. Zijn vrije trap wordt geblokt, maar daarna schiet Pieter verrassend in één keer uit scherpe hoek raak.

Een afgeslagen bal in één keer op de slof nemen is altijd een risico, maar kijk eens hoe fraai en gecontroleerd Pim Bijl van Orion 2 de bal in de uiterste hoek volleert.

Jip Huisman is een van de revelaties van kampioensploeg VR1. Onvermoeibaar diepgaand, 90 minuten lang. Ook bij doelpunt 4 kiest ze het juiste moment en maakt ze het alleen voor de doelman fraai af.

Sam Huismans, van – ook al – kampioensploeg O17-1 is een goaltjesdief en bewijst dat bij doelpunt 5. Fraai weglopen bij zijn vaste bewaker en dan net eerder afronden dan de keeper verwacht: een klassegoal.

En tenslotte komen we bij Jasper de Ruiter van – ja, echt alweer – kampioensploeg Orion 5. Vakkundig wordt door dit team van oud-selectiespelers de NEC-verdediging uitgetikt, en wat een afronding van Jasper, de NEC-keeper krijgt zelfs niet de kans om te duiken.

Aan u weer de taak om de mooiste te kiezen! Klik daarvoor hier.