De Oranjetocht naar De Dennen

Door Louis van Hal 14 mei 2019

Aanstaande zondag, 19 mei om 14 uur speelt Orion Mannen 1 ('t Eerste) de nabij gelegen uitwedstrijd tegen Quick 1888, aan de Dennenstraat te Nijmegen. De voorsprong op Spero bedraagt momenteel 2 punten plus een beter doelsaldo van +8. Dus als Orion de komende twee wedstrijden wint is het zeker kampioen; vanwege het doelsaldo zijn 4 punten wellicht al genoeg.

We roepen alle leden en hun ouders, vrienden en kennissen op om gezamenlijk per fiets te vertrekken vanaf Orion om vervolgens in een lange stoet Oranjegekleurde supporters naar de Dennenstraat te fietsen om aldaar onze mannen aan te moedigen.

Vertrek vanaf Orion om 13 uur.
Zegt het voort en fiets mee!

Bij dezen verzoek ik de leiders/trainers om leden te motiveren en zelf mee te fietsen om hun junioren teamleden te begeleiden.