Cindy stopt als barcoördinator, wie volgt haar op?

Door Nanne Nicolasen 4 juli 2022

Cindy Bekkers-Zegger stopt helaas als coördinator van de bar in onze sfeervolle kantine. Na vier jaar vindt ze het wel mooi geweest en daarom wil ze graag dat ze een enthousiaste opvolger krijgt.

Ze heeft er ongeveer vier jaar lang vrijwillig voor gezorgd dat er iedere week weer een biertje, frisje, koffie of wat te eten geserveerd kon worden. Daarvoor moest ze personeel aannemen, maar ook heeft ze bedacht dat leden van Orion óók hun steentje bijdragen.

,,Ik ben er trots op dat ik samen met Silvia (Sunnen, red.) iedere week weer de barbezetting rond heb gekregen’’, vertelt Cindy.

Op Cindy’s advies heeft Silvia een contract gekregen. ,,Dat is heel fijn. Voor Silvia, maar zeker ook voor de club.’’ Het betaalde personeel wordt altijd geflankeerd door leden van Orion. ,,Dat leden nu ook meehelpen maakt het wel gemakkelijker. Het moet ook wel bij zo’n grote club. Het kan niet zo zijn dat je dan maar gewoon achterover leunt en maar ziet hoe het loopt. Het is heel fijn dat mensen willen helpen.’’

Volgens Cindy loopt het dankzij die ledendiensten ‘supergoed’ op de donderdagavond. Dan is de kantine open van 19.00 tot 01.00. Op zaterdagen en zondagen, als de kantine open is van 08.00 tot 20.00 uur, kan het wel nog wat beter. 

,,Ik heb een paar keer gedreigd dat de kantine dan maar dicht moest blijven, omdat niemand wilde helpen. Dat is niet leuk, maar uiteindelijk kwam het gelukkig altijd wel goed. Het belangrijkste is dat we positief blijven naar elkaar. Dat maakt het ook leuk, dat je contact hebt met mensen en dat je mensen leert kennen binnen de club.’’

Cindy stopt per 1 januari. Wil jij het stokje van haar overnemen? Laat het ons weten via bardienstorion@gmail.com.