Brainstorm-avond over nieuw clubhuis

Door Tijs Tummers 28 november 2023

Afgelopen week hebben de architecten van Croonen architecten en de interieurontwerpers van Beewan Sports Experience in de Orion-tent een brainstormavond gehouden onder een representatieve groep van Orion-leden.

Croonen architecten is het bureau dat ook in 2006 verantwoordelijk was voor het ontwerp van ons clubhuis.

En Beewan Sports Experience is een dynamisch bedrijf dat ruime ervaring heeft met de inrichting van onder meer sponsorruimtes en supporter homes in het betaald voetbal.

Een van de onderdelen van de avond was dat via allerlei praktijkvoorbeelden getoetst werd aan wat voor clubhuis onze leden de voorkeur geven.

De bijgevoegde afbeelding was slechts één van de voorbeelden die aan de Orion-leden werden voorgelegd.

Ook werden de uitkomsten gepresenteerd van de enquête, die onlangs onder alle leden van SV Orion is gehouden. Hierover meer in een volgend artikel.

Het was een geslaagde avond. De input van de Orion-leden gaf de architecten en ontwerpers meer dan voldoende aanknopingspunten om verder mee aan de slag te gaan… op weg naar ons nieuwe clubhuis!