Bericht van de barcommissie

Door Cindy Bekkers 18 november 2021

Het zal niemand ontgaan zijn dat de Covid maatregelen weer zijn veranderd. Dit betekent voor SV Orion o.a. dat er geen publiek aanwezig mag zijn bij de wedstrijden en dat spelers die gebruik willen maken van kantine, kleedkamers en toilet gescand moeten worden.

Omdat we nu minder mensen bij de bar nodig hebben en meer mensen om te scannen is de inhoud van de ledendiensten uitgebreid met scandienst. In het rooster op de site kun je zien wanneer je team aan de beurt is en welke dienst er nodig is. Voor een aantal teams komt de ledendienst te vervallen. Deze teams zullen vanaf januari weer ingedeeld worden.

Houd het rooster goed in de gaten en laat zsm aan mij weten wie de ledendiensten gaan invullen. Dit kan via mail: bardienstorion@gmail.com of via app 0614025784.

Als je nog vragen hebt ben ik ook te bereiken via mail of app.

Met sportieve groet namens de barcommissie

Cindy Bekkers