Afscheid Jeroen van Haaren tijdens ZOF

Door Lars van den Broek 14 mei 2024

Aanstaande zaterdag speelt Orion 1 haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen, dit werd een feit nadat de mannen zich afgelopen zondag officieel veilig speelde in Nuenen. De 1-2 uitoverwinning zorgde voor een opluchting; Orion 1 speelt volgend seizoen weer in de 4e divisie!

Nu de ergste druk eraf is, kan er ook terug worden gekeken naar het seizoen. Een jaar met ups en downs, een seizoen met de meest geïmproviseerde voorbereiding die Orion heeft gekend, nadat de kantine (en de kleedkamers) niet meer in gebruik waren. Maar 24 november 2023 werd ook bekend, dat trainer Jeroen van Haaren bezig was aan zijn laatste seizoen bij onze vereniging. Na 7 seizoenen nemen wij afscheid van de trainer die Orion van de tweede klasse naar de hoofdklasse (nu 4e divisie) wist te loodsen. Hopelijk zien wij u allen langs de lijn, alle jeugdteams zijn natuurlijk ook van harte welkom als Orion 1 te gast is op 'jullie' zaterdag, de zaterdag van de Orion jeugd: de levensader van Orion 1!

Zaterdag 18 mei zal dus ook Jeroen zijn laatste thuiswedstrijd zijn. Om 18u00 wordt er afgetrapt, tegen Nemelaer. Graag sluit Orion 1 dit seizoen mooi af, samen met de hele vereniging! Orion 1 nodigt graag ieder orion lid uit voor een mooie, Zomerse Orion Finale (ZOF). Een gezellige avond met een live DJ, een kan bier voor 15 euro en natuurlijk ‘onze’ Sylvia achter de bar!

Hopelijk zien wij iedereen daar, om te proosten op een mooi slotstuk van het seizoen voor alle Orion teams!

Graag tot zaterdag!