2022, daar gaan we!

Door Tom Smit 3 januari 2022

Voor ons allemaal wens ik dat we dit jaar een incidentvrij jaar mogen beleven, zonder afgelastingen, zonder lockdowns, zonder veel gedoe maar met mooie en sportieve wedstrijden en inspiratievolle trainingen!

Dit is het derde jaar dat ik voorzitter mag zijn van onze mooie club. Elk jaar daarvan stond in het teken van Corona. Niet leuk en allesbehalve dat wat ik ervan hoopte en verwachtte. Toch zijn we gepromoveerd naar de Hoofdklasse en zijn we ook over de hele linie succesvol geweest met mooie resultaten en kampioenschappen. Dat doet deugd! En we gaan er met frisse moed ook dit jaar weer iets moois van maken. Onze trainers staan er klaar voor en iedereen staat te trappelen van ongeduld om het veld op te kunnen gaan. 

We kunnen als club niet zonder de inzet van onze vrijwilligers en gelukkig laat een ieder zich van de beste kant zien, maar het kan nog beter. En dus gaan we daar dit jaar ook gestructureerd mee aan de gang. Ieder zal benaderd worden met de vraag om ons bij te staan in de kantine, bij terreinbeheer en als scheidsrechter of coach. Ook de diverse commissies kunnen nieuw bloed gebruiken. Dus kijk eens om je heen als je bij Orion bent en aarzel niet om je diensten aan te bieden. Elke hulp is bruikbaar! 

Het Hoofdbestuur wenst jullie allemaal een goed 2022!

Tom Smit

Voorzitter