JO12-2 - BOA JC JO12-1

4 november

Op een zonnige zaterdagochtend mocht op een groene grasmat gestreden worden tegen BOA JC JO12-1. De Jeugdcombinatie van Batavia en Olympia-AAC hadden pas 1 keer gewonnen en vinden we terug op de 8e plaats. Een ideale tegenstander voor een doelpuntenfestijn.

Dat werd ook gelijk duidelijk want BOA JC werd vanaf minuut 1 onder druk gezet. Elke bal werd terugveroverd en leverde veel hoekschoppen op. Opnieuw een hoekschop. Lasha gaat achter de bal staan en legt hem richting de 2e paal buiten het bereik van de keeper. Een ouderwetse scrimmage  ontstaat waar Thijmen en Boaz ervoor zorgen dat de bal in het net beland: 1-0.

Een aanval over links komt uit bij Lasha die als aanvoerder helemaal vrijstaat. De bal komt perfect voor zijn linker en hij bedenkt zich geen moment. De bal gaat vanaf de rand strafschopgebied omhoog... opeens daalt de bal richting de rechterbovenhoek en binnen. 2-0!

Tijme stuurt Vince weer eens weg die een voorzet geeft op Thijmen. Die legt de bal terug op Tijme en die lepelt op zijn beurt weer de bal over de keeper. Zo komt de stand op een geweldige wijze op 3-0.

Lasha en Thijmen (2x)  verdubbelen ondertussen de stand naar 6-0. Boaz verovert de bal en legt terug op Sven die de keeper testte die de bal niet klem had. Helaas voor de keeper stond Thijmen goed op te letten en zo kwamen de dubbele cijfers wel erg dichtbij.

De verdediging met Senna voorop houden het goed dicht achterin en zorgt dat de uitbraken van BOA JC onschadelijk worden gemaakt.

Opnieuw een hoekschop van Lasha. De bal draait richting het doel waar de keeper nog wel redding bracht door de bal tegen de lat te duwen maar niet kon voorkomen dat we met 8-0 de rust ingingen.

In de 2e helft was het beeld niet anders. Onze keeper Guus was nog niet in slaap gevallen en kon de enige bal die hij kreeg rustig oppakken.

Lasha, inmiddels de koning van de hoekschop vandaag, nam weer een hoekschop die Boaz mooi inkopte. Ischa veroverde de bal en dribbelde naar de 10-0.

Berdi, die vandaag goed speelde, dribbelde langs de BOA JC verdedigers alsof ze er niet stonden. Nadat de keeper ook gezien was had hij op de achterlijn oog voor Julius. Berdi bekroonde zijn spel daarna zelfs nog met 2 doelpunten.

Zou de recorduitslag van vorige week er dan gelijk weer aan gaan?

Tijme schoot de bal nog op de lat en Julius zorde in de rebound dat de 14-0 geévenaard werd. Het slotakkoord kwam vanaf de rechterkant. Vince stuurde Julius weg die een mooie voorzet gaf die door de handen van de keeper glipte. Tijme schoot de 15-0 binnen.

Een mooie wedstrijd waar goed gevoetbald werd en de keeper van BOA JC ervoor zorgde dat de score niet hoger uitviel.

Inmiddels hebben we in 4 wedstrijden al 49(!) doelpunten gescoord. Hier de doelpunten van vandaag. Volgende week gaan we op zoek naar het 50e doelpunt in een uitwedstrijd tegen Redichem JO12-2 uit Renkum.

Verdere uitslagen:
Woezik JO12-2 - Redichem JO12-2       1-10