Toernooi-informatie

Het toernooi begint om 10:00 (JO13) en om 10:15 (JO14) en zal eindigen met een prijsuitreiking om 16:15. Teams worden om 09:30 op het sportpark verwacht. Er zal gespeeld worden op 3 kunstgrasvelden. Op het pupillenkunstgrasveld zullen de WOW activiteiten plaatsvinden. Hier zullen tijdens de speelrondes de vaardigheden getest worden.

De wedstrijden zullen gespeeld worden op Sportpark Mariënbosch in Nijmegen. Ons sportpark beschikt over een gedeelde parkeerplaats met de tennisvereniging. Mocht de parkeerplaats vol zijn dan kunt u ook altijd parkeren aan de d’Almarasweg of bij de parkeerplaats tegenover Hotel Rozenhof.

Voor navigatie naar ons Sportpark gebruik (SV Orion, Nijmeegsebaan 143, Nijmegen).

Klik hier voor een routeplanner >

Het toernooi zal gespeeld worden in een groepsfase en een knock-outfase tussen de no.1 & 2. De nummers 3 uit de poule zullen strijden in een poulefase om de plaatsen 7-9 en de nummers 4 strijden in een poulefase om de plaatsen 10-12.

Tijdens het toernooi zullen alle deelnemende teams een lunchpakket ontvangen. De nummers 1,2,3 en de winnaars van de WOW activiteiten zullen een prijs ontvangen tijdens de prijsuitreiking.

Tijdens het toernooi staat het programma niet vast maar zal er gebruik worden gemaakt van loting.
De groepsfase wordt geloot op : N.n.b.

De knock-outfase zal geloot worden op het toernooi om :
N.N.B. (JO13)
N.N.B. (JO14)