Vrijwilligers gezocht

Scheidsrechters

Orion is op zoek naar scheidsrechters voor allerlei leeftijdscategorien. Uiteraard wordt er voor begeleiding gezorgd. Voor informatie en/of aanmelding mail
naar info@sv-orion.nl

Barpersoneel

De barploeg kan altijd versterking gebruiken! Ben je klantgericht, nauwkeurig en bereid de handen uit de mouwen te steken, meld je dan bij Els van Megen (elsje51@hotmail.nl / 06-51428031). Klik hier voor meer informatie.

Wedstrijdsecretaris Senioren

Voor het nieuwe seizoen 2017 – 2018 is Orion op zoek naar een of twee Wedstrijdsecretaris(sen) Senioren. De Wedstrijdsecretaris Senioren houdt zich bezig met de thuiswedstrijden van de lagere Seniorenelftallen (Orion 3 t/m Orion 10, alsmede Orion Dames 1, 2 en 3) die op zondag gespeeld worden. Lees meer »

Jeugd Selectievoetbal

Momenteel hebben we binnen het jeugdselectievoetbal vier vacatures waar we meerdere mensen voor zoeken, voor het seizoen 2017-2018:

• Scouts (voor interne scouting)
  • Assistent trainer A1
  • Videoanalist
  • Trainers CL groep (woensdagmiddag van 14:00-15:30)

Indien u interesse heeft kunt u dit kenbaar maken via: hoofdjeugdopleiding@sv-orion.nl