Technische coördinatoren

Ben jij een echte voetbalman of -vrouw en gedreven om de voetbalkwaliteit van onze club op een hoger plan te tillen? Heb jij het inzicht van Cruijff, het jeugdig enthousiasme van Giovanni van Bronkhorst of wil je vooral een mooie bijdrage leveren aan de voetbalontwikkeling binnen Orion? Draag dan je steentje bij en word technisch coördinator.

Voor de leeftijdscategorieën  JO9 t/m JO13 en JO15 t/m JO19 zoeken we twee technisch coördinatoren. Als technisch coördinator ondersteun je het hoofd jeugdopleiding bij de praktische uitvoering van het Orion voetbalopleidingsplan aan de hand van de Orion-principes. Én je bewaakt het pedagogische opleidingsklimaat. Je bekijkt trainingen en wedstrijden van de selectieteams en spart met trainers over oefenstof, individuele ontwikkeling van selectiespelers en de eigen ontwikkeling van de trainers. Zo draag je bij aan onze KNVB-gecertificeerde jeugdopleiding. Deze taak vraagt ongeveer 6 uur per week.

“Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe snel de jeugd leert en zich ontwikkelt. Het geeft me veel voldoening om daar met het technische team aan bij te mogen dragen”, vindt Maarten van Helvoirt, hoofd jeugdopleiding.

Wat heeft Orion je te bieden?
Je krijgt een rol in het technisch hart van de club. Je hebt de mogelijkheid om mede richting te geven aan de kwaliteiten en sportieve koers van Orion. Je bent betrokken bij de trainingsdoelen en teamsamenstellingen. Kortom: je kunt je passie voor voetbal uitstekend kwijt in deze rol.

Wat vragen we van jou?

•          Technisch inzicht
  •          Een trainersdiploma is een pré, maar zeker niet noodzakelijk
  •          Je hebt een voetbalachtergrond en bent bij voorkeur een (oud) speler
  •          Kunnen en willen werken met een opleidingsplan

Meer info
Is deze job jou op het lijf geschreven of wil je meer weten? Neem dan contact op met Maarten van Helvoirt, hoofd jeugdopleiding via hoofdjeugdopleiding@sv-orion.nl of bel 06 – 15 04 03 02.