Pubkwis!

Door Tijs Tummers, voorzitter 24 maart 2017

Terwijl de verschillende Orion-teams zich opmaken voor de beslissende fase van het seizoen, gaat het sociale Orion-leven náást het veld natuurlijk ook gewoon door.

Zo staat op vrijdag 7 april de SV Orion Pubkwis op de agenda!

Na drie edities van de voetbalkwis dit keer - op veler verzoek - een avond met álle mogelijke vragen.

Zo is er onder meer een blok Popmuziek (Leon de Locht en Robert Bitter schat ik hier hoog in), een reeks vragen over Nijmegen en zelfs een blok Vrouwenzaken...

Jojanneke hebben we een vraag over Justin Bieber beloofd, Luuk Bos zou graag een vraag over Disney-films langs zien komen; als u ook voorkeuren heeft dan kunnen we er wellicht rekening mee houden.

De kwismasters gaan trouwens met hun tijd mee, want dit jaar maken ze gebruik van de app Kahoot, de scholieren onder ons weten dan wel waar we het over hebben.

Van de vier mogelijke antwoorden (inderdaad alle vragen zijn multiple choice) klik je er één aan op je smartphone en het aantal punten dat je verdient (niet alleen afhankelijk van het juiste antwoord maar ook van de snelheid waarmee je het antwoord geeft) plus de tussenstand staat meteen op het grote scherm.

We beginnen om acht uur en zijn op tijd klaar, zodat ook ouders met hun kinderen aan de Pubkwis mee kunnen doen. Familie Biessels, met zoon Thijs en dochter Sophie, heeft zich bijvoorbeeld al ingeschreven.

Ook Vince van Gelder staat al op de lijst; na zijn overwinning in de Voetbalkwis in 2014 gaat hij nu voor het grand slam, zo liet hij gister lachend weten.

De presentatie van de pubkwis is in handen van Eric Joosten, dus een gezellig Bingo-sfeertje is verzekerd!

Deelname is gratis en er is per ronde een leuk prijsje te verdienen. Meld je aan op info@sv-orion.nl of zet je naam op de lijst die in ons clubhuis aan de zijkant van de bar hangt.

Voorzitter Tijs Tummers blogt wekelijks over wat hem opvalt bij Orion