Ook train-de-trainer programma 2016-2017!

Door Jeugdcommissie / Jos Roemer 8 juli 2016

Na een goede start en ervaringen van afgelopen seizoen is er seizoen 2016-2017 weer een train-de-trainer programma. Een programma voor alle trainers van jeugdteams met als doel om je te helpen om je trainingen nóg leuker en beter te maken. Naast extra theorie is het binnen dit progromma mogelijk dat een ervaren professionale trainer met je traingen meekijkt om je tips te geven.

 “Gisteren hebben we het genoegen mogen smaken om met Roel van Lavieren te trainen. Daar waar trainersavonden veelal verzanden in algemeenheden, kan nu specifiek worden ingespeeld op de kwaliteiten en aandachtsgebieden van het team, zodat het niveau kan stijgen en daarmee ook het plezier en de sportbeleving. Dit is het beste wat ik in ach jaar trainer/coachen bij Orion heb meegemaakt om de sportbeleving te vergroten. Hij mag iedere week komen! Met vriendelijke groet,Geert-Jan Peters, trainer D2”

Zo reageerde één van de trainers van de juniorenteams. Ook hij had deelgenomen aan het train-de-trainerprogramma. Dat bestaat uit een informatieavond (zowel theoretisch als op het veld), gevolgd door coaching tijdens vier trainingen. Hiermee kan een Orion-jeugdtrainer op niveau trainingen opzetten en uitvoeren.

Het programma is mogelijk dankzij sponsoring van Visser Contactlenzen en medewerking van de Technische Commissie van Orion. Als jij óók volgend seizoen dit programma wilt volgen, meld je dan aan bij Jos Roemer, voetbalzaken Jeugd (j.roemer@planet.nl). Meer informatie volgt in het nieuwe seizoen.