Jeugdselectietrainers seizoen 2017-2018 bekend!

Door Technische Commissie 21 april 2017

Het huidige seizoen loopt voor de jeugdselectieteams langzaam ten einde. De JO19-1 heeft zich veilig gespeeld in de 3e divisie, de JO17-1 gaat middels nacompetitie proberen promotie naar de 3e divisie af te dwingen en de JO15-1 staat in de top van de middenmoot in de 3e divisie. Van de overige selectieteams is de JO13-1 bijna veilig in de hoofdklasse en kunnen alle overige teams hun compeititie rustig uitspelen. 

Nu de competitie ten einde loopt, is het ook tijd om naar volgend seizoen te kijken. De selectieprocedure voor de pupillenselectieteams in inmiddels in volle gang en voor de juniorenselectieteams vangt deze in mei aan. Op 31 mei proberen we deze selectieteams ingedeeld te hebben.

Vanuit het trainersfront hebben we goed nieuws, aangezien we op alle jeugdselectieteams goede trainers hebben kunnen aanstellen. Dit geeft het volgende plaatje voor het seizoen 2017-2018:
 
JO19-1 Boyan Phoelich (ht, nieuw, komt van Beuningense Boys) 
JO17-1 Erik Ipema (ht) samen met Niels Weeink (ass) en Paul Huismans (ass)
JO15-1 Marc Cobussen (ht, nieuw, komt van Dio'30)
JO15-2 Koen van der Werf (ht)
JO13-1 Thijs Boonstra (ht) samen met Herwin Vorsthof (ass)
JO12-1 Thom von Oven (ht) samen met Fabian Kleemans (ass)
JO11-1 John Theunissen (ht)
JO11-3 Eric Molthoff (ht, nieuw, komt van OSC)
JO11-5 Jesper van der Hoorn (ht, nieuw, komt van PSV FUNdament)
JO9-1 Jop Pepping (ht) samen met Lars vd Broek (ass & coordinator selectievoetbal)
JO9-2 Stender Kruip (ht)
 
Een mooi plaatje, met goede en gekwalificeerde trainers! Echter missen we op een aantal plaatsen nog een goede assistent-trainers (JO19-1, JO15-1, JO15-2 en JO11-1). Mocht je interesse hebben om je bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze jeugdselectiespelers en dit samen met de hoofdtrainer vorm te geven, stuur dan een mail naar: hoofdjeugdopleiding@sv-orion.nl 
 
Helaas nemen we om uiteenlopende redenen ook afscheid van een aantal jeugdselectietrainers, die zich jarenlang  met grote passie hebben ingezet voor onze selectiejeugd. Op een later moment zullen we uiteraard passend afscheid nemen van hen, maar via deze weg wil ik alvast Remco Houtriet (JO19-1), Bram Paans (JO15-2), Naud Bernards (JO12-1), Roel van Lavieren (JO11-1) en Alfons Goossens (JO9-1 & 2) heel hartelijk bedanken voor hun geweldige inzet om onze jeugdselectiespelers te ontwikkelen! Hopelijk zien we jullie in de toekomst nog eens terug als selectietrainer bij Orion! Bas Hoetink stopt bij de JO11-5, maar blijft gelukkig wel aan ons verbonden als keeperstrainer.