Indeling jeugdteams seizoen 2016-2017

Door Jeugdcommissie / Imme Monshouwerer 20 juni 2016

Onder leiding van de coordinatoren uit de Jeugdcommissie zijn in samenwerking met alle leiders de meiden en jongens jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2016-2017 weer ingedeeld. Heb je nog vragen of opmerkingen over de indeling van een team dan kun je je leider en/of desbetreffende coordinator uit de Jeugdcommisie even aanspreken.

 

Nieuwe teamnaam!

Komend seizoen verandert de KNVB de naamgeving van alle leeftijdscategorieën. Zo wordt bijvoorbeeld de A juniroren voortaan aangeduid met JO19 (=Jeugd Onder 19 jaar), F pupillen met JO9 (=Jeugd Onder 9 jaar) en wordt het huidige MB1 komend seizoen MO17 (=Meiden Onder 17 jaar) genoemd. Omdat deze naamgeving nog best even wennen zal zijn, hebben we bij de indeling ook de 'oude' naamgeving vermeld.  

De jeugd selectieteams zijn zoals gebruikelijk vastgesteld na een selectieproces door de Technische Commissie. Op 31 mei is deze indeling al gecommuniceerd naar alle betrokkenen.

 

Teamindeling 2016-2017

Klik hier om het spreadsheet met de teamindeling (versie van 6 juli 2016) te downloaden. In de verschillende tabbladen van het bestand vind je de de leeftijdscategorieën. Geen excel? Klik dan hier om het bestand in PDF formaat te downloaden. Op de website onder 'info / downloads' kun je het bestanden "indeling alle jeugdteams 2016-2017" ook vinden in PDF en Excel formaat.