SKV uit

Competitiestart
SKV Wageningen uit.
Net na het begin van de wedstrijd snelt SKV naar voren de zestien in. Na een overtreding om de man te stoppen krijgt SKV terecht een penalty. Deze buitenkans aan het begin van de wedstijd laat SKV zich niet ontnemen en het is 1-0. SKV is veel feller dan ons team en pakt ons daarna eigenlijk in.
Een corner van SKV wordt ingekopt en voortreffelijk uit het doel gestompt door Jesse. Orion kan nu eindelijk uitkomen. Jurri krijgt de kans om op het doel te schieten echter de keepster van SKV keert op knappe wijze de bal. In de rebound schiet Jarmo keihard op de lat. Jammer.
Tycho komt er weer in. Na afwezigheid van zo'n 10 maanden is hij er weer bij!
De eerste helft gaat voorbij zonder bijzonderheden, maar we moeten alert blijven en er sneller en feller ingaan.
Rust.
Direct kan Jurri op t doel schieten maar de bal wordt voortreffelijk gepareerd door de keepster.
We spelen feller en veel beter dan de eerste helft. We krijgen enkele kansen maar die geven nog niet het zo gewenste doelpunt.
Uitval Orion en Jurri kan voorleggen. Bal gaat voorlangs. Vrije trap Orion. Lotte legt hem in de zestien en Machiel knalt net naast het goal.
We worden zowaar sterker. Jonathan op de rand zestien schiet uit de draai. Keeper heeft klem.
Op basis van de tweede helft was een gelijkspel zeker verdiend geweest, maar we kregen het zo verdiende punt je niet......