Opzeggen en overschrijving

Als je het lidmaatschap van SV Orion wilt opzeggen kan dat door het invullen van onderstaand formulier. Dit moet gebeuren vóór 1 juli. Als je dit later doet, dien je de contributie van het daaropvolgende jaar te betalen.

Na het verzenden van dit formulier wordt een email gestuurd naar de ledenadministrateur, de leeftijdscoördinator en het opgegeven e-mailadres ter bevestiging van de opzegging. Deze email is ook meteen het bewijs van opzegging.

Om van SV Orion naar een andere club te gaan is overschrijving nodig. Je meldt je bij je nieuwe club aan, vervoilgens wordt automatisch bepaald welke overschrijvingsregels van toepassing zijn. Belangrijkste voorwaarden zijn dat je hebt opgezegd bij je oude vereniging én aan alle betalingsverplichtingen hebt voldaan. Voor overschrijving voor A-categorie (selectieteams) geldt dat je overschrijving moet aanvragen vóór 15 juni.

Voornaam *

Achternaam *

Team *

Geboortedatum (dd-mm-yyyy) *